Training Eerste Hulp bij Plaagdieren (EHBP)

Doelpubliek

De training Eerste Hulp bij Plaagdieren is gericht op personen die werkzaam zijn in de plaagdierensector, maar die zelf niet op pad gaan als plaagdierbeheerser. Ze komen wel in contact met uitvoerende collega’s en/of klanten en moeten daarom voldoende kennis hebben van de sector om vragen te kunnen beantwoorden en gesprekken te kunnen voeren op een professionele manier.

Inhoud

De training bevat een aantal vaste onderwerpen, waaronder:
  • Aantal belangrijke wetten
  • Opbouw van etiketten van biociden
  • Biologie, leefwijze & herkenning van de meest voorkomende plaagdieren
De inhoud kan verder worden aangepast om beter te laten aansluiten bij je bedrijf/organisatie. Theorie wordt afgewisseld met oefeningen en testvragen via Kahoot.

Examen

Er wordt geen officieel examen afgenomen. Er kunnen dus geen dagdelen/punten behaald worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma.
Wel kan er een toets worden afgenomen door Killgerm Training om je kennis te testen. Op het einde van de dag ontvang je een certificaat van deelname.

Praktisch

Trainingen worden georganiseerd op aanvraag van een bedrijf/organisatie en voor een minimum aantal personen. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers.

Nieuwe Training (EHBP)

Deelnamekost op aanvraag Alle prijzen zijn exclusief BTW.
  • Deelnamekost gebaseerd op groepsgrootte
Nieuw 2024!