OVER KILLGERM® TRAINING

Plaagdierbeheersing is van cruciaal belang bij het borgen van onze volksgezondheid en voedselveiligheid. Plaagdieren veroorzaken niet alleen gezondheidsproblemen, maar kunnen ook aanzienlijke financiële en economische schade berokkenen. Om dergelijke problemen en risico’s te voorkomen, zijn erkende plaagdierbeheersers nodig die over de nodige kennis en expertise beschikken. En dat leren ze bij Killgerm Training, dat aspirant-plaagdierbeheersers opleidt en doorgewinterde professionals naschoolt. Onze ervaren medewerkers en docenten beschikken over een ruime ervaring in de plaagdierenbranche en stomen iedereen tot in de puntjes klaar om aan de slag te gaan als plaagdierexpert.

Als gediplomeerd bestrijdingstechnicus is het belangrijk om je vakbekwaamheidsdiploma én je expertise up-to-date te houden. Hiervoor moet je minimaal acht dagdelen aan nascholing volgen en slagen voor de theorie-examens die daar bij komen kijken. Vanzelfsprekend kan dat bij Killgerm Training, want onze nascholingen bestaan uit twee dagdelen (voorheen 25 punten), inclusief examen. Bij tweedaagse nascholingen is het zelfs mogelijk om vier dagdelen (voorheen 50 punten) te behalen. Examens worden afgenomen door het RPMV, het nieuwe en onafhankelijke exameninstituut in Nederland.

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

Richard van ‘t Noordende

Technisch Coördinator Killgerm Training

Katho Lepee

communicatie & event
specialist

Marlies Mutsaers

ADMINISTRATIE
KILLGERM TRAINING

MAAK KENNIS MET ONZE DOCENTEN

Hans Hoekstra

DOCENT

Hans zit al 21 jaar in het vak als plaagdierbeheerser. Hij is gestart bij de gemeente Aa en Hunze en is inmiddels ruim 19 jaar eigenaar van HOB Plaagdierexperts. Hans vindt het heel belangrijk dat cursisten van elkaar leren door met elkaar te discussiëren

Specialisme: steenmarters

Ithamar Jonker

DOCENT

Ithamar is al meer dan 20 jaar gepassioneerd in de plaagdierenwereld werkzaam.

Ithamar’s motto luidt:
“kennis delen is vermenigvuldigen”.

Specialismen: houtaantastende insecten, IPM werkmethode en vogelwering.

JOAN_WEBSITE

Joan Rooijakkers

DOCENT

Ondernemer en sinds augustus 1996 actief in de Pest Control. Gestart bij Bisseling BV (later overgegaan in Protekta) en sinds januari 2015 bij APC, dat zich specialiseert in (biologische) plaagdierbeheersing op en rond agrarische bedrijven.

Specialisme: biologische plaagdierbeheersing

Joeke Nijboer

DOCENT

Van 1977 tot 2015 werkzaam bij Diergaarde Blijdorp en sinds 1985 gediplomeerd plaagdierbeheerser. Joeke is dankzij zijn ruime ervaring al 20 jaar actief als docent in onze branche en is redacteur van Pest Control News magazine.

Specialismen: IPM, invasieve exoten, kakkerlakken

Michel van den Heuvel

DOCENT

Sinds 2005 actief in de plaagdierenbranche. Geeft sinds 2007 als eigenaar van VDH-Prevent4u Plaagdierpreventie dagelijks leiding aan een team van inmiddels ca. 10 personen m.b.t. het beheersen van alle voorkomende plaagdieren.

Specialismen: zwarte ratten en voorraadmotten