NASCHOLING RATTEN ACADEMY

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 275
Nu starten?

Bij de Ratten Academy leer je op een leuke, interactieve manier met praktijkopdrachten de nodige vaardigheden om overlast van ratten op een professionele manier te beheersen en te voorkomen.

Tijdens deze nascholingsdag verkennen we de leefwereld van de bruine en zwarte rat. De dag bestaat uit een theoretisch gedeelte waarbij o.a. de biologie en leefwijze van bruine en zwarte ratten aan bod komt, schade- en ziektebeelden besproken worden en enkele interessante casussen klassikaal behandeld worden. Voor het praktijkgedeelte* gaan we op pad en worden diverse professionele beheersings- en bestrijdingsmethoden geoefend, volgens de principes van het Integrated Pest Management.

*Voor het praktijkgedeelte in Antwerpen brengen we een begeleid bezoek aan de Antwerpse Ruien (zonder praktijkoefeningen) – met speciale aandacht voor bruine ratten in riolen.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma. Behaalde punten kunnen worden bijgeschreven op een bewijs van vakbekwaamheid dat door het EVM of het CPMV is uitgereikt.

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

Let op: de Ratten Academy die in Antwerpen (+ bezoek Ruien) plaatsvindt, is een nascholing zonder examen – hier kunnen dus geen punten behaald worden voor het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma.

DAGPROGRAMMA (NEDERLAND):

DAGPROGRAMMA ANTWERPEN (BELGIË):

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

275
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
POPULAIR
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!