NASCHOLING RATTEN IN DE PRAKTIJK

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 275
Nu starten?

Bij de nascholing Ratten in de praktijk leer je op een leuke, interactieve manier met praktijkopdrachten de nodige vaardigheden om overlast van ratten op een professionele manier te beheersen en te voorkomen.

Tijdens deze nascholingsdag verkennen we de leefwereld van de bruine en zwarte rat. De dag bestaat uit een theoretisch gedeelte waarbij o.a. de biologie en leefwijze van bruine en zwarte ratten aan bod komt, schade- en ziektebeelden besproken worden en enkele interessante casussen klassikaal behandeld worden. Voor het praktijkgedeelte* gaan we op pad en worden diverse professionele beheersings- en bestrijdingsmethoden geoefend, volgens de principes van het Integrated Pest Management.

*Voor het praktijkgedeelte in Antwerpen brengen we een begeleid bezoek aan de Antwerpse Ruien (zonder praktijkoefeningen) – met speciale aandacht voor bruine ratten in riolen.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen dat afgenomen wordt door het RPMV en waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma.

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DAGPROGRAMMA NEDERLAND:

DAGPROGRAMMA BELGIË (ANTWERPEN):

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

275
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
POPULAIR
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!