NASCHOLING KAKKERLAKKEN

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 300
Nu starten?

DE ENE KAKKERLAK IS DE ANDERE NIET!

Wist je dat er 4.000 verschillende soorten kakkerlakken zijn? Wij nemen je mee in de wereld van de soorten die overlast veroorzaken. Onze kennis over de meest voorkomende problemen, biologie, ontwikkeling maar ook de beheersing van overlast delen wij met je. Dit alles met Integrated Pest Management in het achterhoofd. Tijdens het namiddag gedeelte leggen we onze aandacht bij praktijkoefeningen, denk hierbij aan het opmaken van een Plaagdier Risico Inventarisatie, het bepalen van een strategie en het opstellen van jouw Plan van Aanpak. Nadien ga je deze kennis toetsen aan de hand van praktijkopdrachten.

Uiteraard komen alle gangbare methodes, producten (zowel niet-chemisch als chemisch) en apparatuur aan bod en oefenen we jouw communicatievaardigheden om jouw klant zo goed mogelijk te informeren over de te nemen stappen. We gaan hierbij ook dieper in op de overlast die bij mensen ontstaat na het aantreffen van kakkerlakken en de gevaren die hieraan verbonden zijn.

Na afloop van deze nascholing ben jij in staat om de juiste bestrijdingstechniek te kiezen, goed te communiceren met je klant en de juiste wijze van bestrijding aan te geven.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen dat afgenomen wordt door het RPMV en waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma. 

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DAGPROGRAMMA:

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

300
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!