NASCHOLING EIKENPROCESSIERUPS

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 275
Nu starten?
Brandend actueel: de eikenprocessierups

Tijdens deze nascholingsdag leer je nodige vaardigheden om eikenprocessierupsen op een vakkundige manier te herkennen, te monitoren en te bestrijden conform de geldende wet- en regelgeving.

De dag bestaat uit een theoretisch gedeelte waarbij o.a. de biologie en leefwijze van eikenprocessierupsen aan bod komt, alsook de schade en gezondheidsproblemen die zij kunnen aanrichten, hoe je plaagdruk kan voorkomen of verminderen, op welke manier je een risico-analyse uitvoert en hoe je precies een professioneel stappenplan opstelt voor de monitoring en bestrijding ervan. Tijdens het praktijkgedeelte leer je welke persoonlijke beschermingsmiddelen en apparatuur het beste geschikt zijn om eikenprocessierupsen op een verantwoorde en vakkundige manier te bestrijden én correct af te voeren.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen dat afgenomen wordt door het RPMV en waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma. 

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DAGPROGRAMMA:

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

275
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
POPULAIR
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!