NASCHOLING BEDWANTSEN IN DE PRAKTIJK

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 275
Nu starten?
Bij deze nascholing leer je op een leuke, interactieve manier met praktijkopdrachten de nodige vaardigheden om klachten over bedwantsen en bedwantsplagen op een professionele manier aan te pakken. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij het Integrated Pest Management en het voorkomen van bedwantsplagen (want voorkomen is altijd beter dan genezen!) maar ook bij het oplossen van bestaande plagen wanneer het kwaad reeds geschied is. Dit doen we aan de hand van stellingen, discussies en een inspectie van een hotelkamer op aanwezigheid van bedwantsen of sporen van bedwantsen.

Uiteraard komen alle gangbare methodes, producten (zowel niet-chemisch als chemisch) en apparatuur aan bod en oefenen we jouw communicatieskills om jouw klant zo goed mogelijk te informeren over de te nemen stappen. We gaan hierbij ook dieper in op de overlast die bij mensen ontstaat na het aantreffen van bedwantsen, zowel fysiek (jeuk) als psychisch (gevoelens van onbehagen en angst). 

Na afloop van de training zijn de deelnemers in staat om de juiste bestrijdingstechniek te kiezen, goed te communiceren met de klant en de juiste wijze van bestrijding aan te geven.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen dat afgenomen wordt door het RPMV en waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma.

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DAGPROGRAMMA:

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

275
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!