NASCHOLING KLANTCOMMUNICATIE BIJ IPM

Huidige status
Niet ingeschreven
Deelnamekost
€ 275
Nu starten?

Als servicemedewerker ben je de ambassadeur van jouw bedrijf. Je bent met andere woorden zowel het eerste aanspreekpunt als het visitekaartje van het bedrijf. Waar moet je allemaal op letten en hoe doe je dat? Realiseer je dat jij het verschil kan maken en lukt het je ook?

Wil je jouw communicatietechnieken naar een hoger niveau tillen? Dan is deze nascholing ideaal om dit te doen! Naast theorie bestaat deze nascholing over voldoende praktijkoefeningen in de vorm van discussies, voorbeelden en cases. Hiermee willen we alle deelnemers voldoende handvatten geven om daadkrachtig, zelfverzekerd en trots met een opdrachtgever te kunnen communiceren en zo een gezamenlijk doel te bereiken.

Communiceren: we doen het allemaal. We denken dat we goed communiceren maar vaak komt de boodschap tijdens een gesprek niet helemaal over zoals we bedoeld hadden. Tal van oorzaken zijn hiervoor te noemen, denk maar aan het moment waarop een gesprek plaatsvindt, de omgeving of andere storende elementen die hier invloed op kunnen hebben. Het kan ook voor een deel te wijten zijn aan verkeerde aannames of het simpelweg moeilijk vinden om een boodschap over te brengen. Hierbij kan onzekerheid een rol spelen, of het niet goed kunnen inschatten van het type persoon met wie je moet communiceren. Vaak hebben we te maken met verschillende soorten klanten. De ene klant wil alleen de grote lijnen, de andere juist alle details. De ene is heel doortastend en snel in handelen terwijl de andere het nodig vindt om alle medewerkers te informeren en uitgaat van alles samen doen. In deze training zal hier aandacht aan besteed worden op basis van DISC.
 
Bovendien zal er ruim aandacht besteed worden aan het rapporteren van werkrapporten en adviezen:
  • Hoe rapporteer je?
  • Hoe omschrijf je de adviezen en aandachtspunten?
  • Hoe zorg je ervoor dat de opdrachtgever de adviezen gaat opvolgen?
Na het volgen van deze nascholing zullen de cursisten beter gesprekken kunnen voeren met de juiste personen, op het juiste niveau in het belang van het bedrijf, dienst of product.

De dag wordt afgesloten met een theoretisch examen dat afgenomen wordt door het RPMV en waarbij 2 dagdelen (25 punten) behaald kunnen worden voor het up-to-date houden van het Nederlands vakbekwaamheidsdiploma. 

Voor Belgische deelnemers zonder Nederlands vakbekwaamheidsdiploma bieden wij de mogelijkheid om een toets af te leggen en een certificaat van deelname te ontvangen.

DAGPROGRAMMA:

*incl. koffiepauze

INBEGREPEN:

NIET INBEGREPEN:

DEELNAMEKOST

275
00
ex. BTW
  • Deelnamekost per persoon
DATA & LOCATIES
Geen evenementen gevonden!